Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Tuzla’da Akılalmaz Olay! Muayeneden Geçemeyen Aracını Cayır Cayır Yaktı!

Tuzla’da Akılalmaz Olay! Muayeneden Geçemeyen Aracını Cayır Cayır Yaktı!

İstanbul Tuzla'da muayeneden geçemeyen bir sürücünün sinir krizi geçirerek otomobilini ateşe vermesi olayında itfaiye yangını söndürdü. Araç büyük hasar gördü; polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu durum, araç sahiplerinin muayene sürecindeki dikkatinin önemini vurguladı.

İstanbul Tuzla’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Araç muayenesinden geçemeyen bir sürücü, sinir krizi geçirerek otomobilini ateşe verdi!

Öfke Kriziyle Gelen Yangın!

Edinilen bilgilere göre, Aydınlı Mahallesi'nde bulunan araç muayene istasyonuna gelen 52 yaşındaki Yavuz K., aracının muayeneden geçemediğini öğrenince çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan sürücü, elindeki yanıcı bir maddeyle otomobilini tutuşturdu.

Alevleri gören çevredeki vatandaşlar duruma müdahale etmeye çalışırken, olay yerine hızla polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Otomobil Kullanılamaz Hale Geldi!

Yangın sonrası araçta büyük çapta hasar meydana gelirken, olay anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis ekipleri, kamu düzenini bozan bu olayla ilgili inceleme başlattı.

Yaşanan olay, araç sahiplerinin muayene sürecinde dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.