Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Erikli Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Yılmaz, belediye tarafından hayata geçirilen hizmetler ile planlanan projeler hakkında bilgi verdi.
Mahalledeki sakinler, kazandırılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmanın önemine vurgu yaparak, Şehitkamil’in her mahallesine eşit hizmet ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Özellikle kırsal mahallelerin uzun yıllardır bekleyen ihtiyaçlarını tek tek tespit ederek çözüme kavuşturduklarını ifade etti.
Kırsal kalkınmayı birlikte büyütüyoruz
Yılmaz, kırsal mahallelerin üretimin, emeğin ve bereketin merkezi olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kırsal mahallelerimiz için önemli bir kalkınma hareketi başlattık. Çünkü güçlü bir Şehitkamil, güçlü kırsal mahallelerle mümkündür. Yolundan altyapısına, sosyal projelerden tarımsal desteklere kadar her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz" dedi.
Sorunları yerinde görüyor, çözümleri birlikte üretiyoruz
Mahalle ziyaretlerinin önemini vurgulayan Yılmaz, vatandaşlarla yapılan yüz yüze görüşmelerin hizmetlerin şekillenmesinde kilit rol oynadığını belirtti. "Makamda oturarak değil, sokakta vatandaşımızın yanında olarak hizmet üretiyoruz. Sorunları yerinde görüyor, talepleri ilk ağızdan dinliyor ve çözümlerimizi birlikte oluşturuyoruz. Hemşerilerimizin memnuniyeti bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Her ziyaretimizde vatandaşlarımızın desteğini ve samimiyetini görmek bizlere daha büyük sorumluluk yüklüyor" diye konuştu.
Erikli Mahallesi sakinleri ise belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Umut Yılmaz’a teşekkür etti. Mahalleye yapılan çalışmaların yaşam kalitesini artırdığına dikkat çeken vatandaşlar, belediye ekiplerinin hızlı bir şekilde ihtiyaç ve taleplere karşılık verdiğini belirtti.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI UMUT YILMAZ, ERİKLİ MAHALLESİ’Nİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.
