Bir “life-style” yayını olarak tanımlanabilecek ve yılda 4 kez ‘coffe table book’ formatında basılan bağımsız dergi Nu-look Zeynep Üner’in Genel Yayın Yönetmenliği’nde birinci sayısıyla ‘Güç ve Cesaret’ temasıyla yayınlandı. Derginin imtiyaz sahibi Muzaffer Yıldırım ve Zeynep Üner ev sahipliğindeki derginin birinci sayı kutlaması önceki gece The Stay Boulevard Nişantaşı içerisinde yer alan ve yeni açılan Komedi Kulüp’te düzenlendi. Zeynep Üner gecede yaptığı konuşmada, “Dergimizin birinci sayısını kutluyoruz. 22 yıllık dergicilik hayatımdaki altın çağ yaşıyorum çünkü sadece sevdiklerimle çalışıyorum. Komedi Kulüp hayatına yeni başlıyor burada çok iyi stand-up’lar, akustik performanslar izleyeceksiniz ve önce bizimle izlemenizi istedik” dedi.
Sanat ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı davete ev sahipliği yapan Komedi Kulüp bu davetle birlikte ilk misafirlerini ağırladı. Gece, yetenekli komedyen Efe Tunçer’in şovuyla başladı. Önümüzdeki günlerde de şovlarıyla Komedi Kulüp sahnesine çıkacak olan Bengi Apak ve Sarp Apak stand-up’larıyla davetlilerin karşısındaydı.
Komedi Kulüp’ün şehirde ilk kez mizah, müzik ve kültür-sanatı bir araya getiren ambiyansında davetliler Yaz Yüceil’in DJ performansıyla eğlendi. Komedi Kulüp; locaları, barı, stand-up ağırlıklı programının yanı sıra akustik müzik performansları, caz konserleri, tiyatro oyunlarıyla önümüzdeki günlerde kültür sanat ve eğlencenin buluşma noktası olacak.