Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler 16 yıl 9 ay cezası vardı, saklandığı delikte yakalandı

16 yıl 9 ay cezası vardı, saklandığı delikte yakalandı

Samsun'da hakkında 16 yılı aşkın kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Ö., polisin titiz takibi sonucu İlkadım ilçesinde yakalanarak cezaevine gönderildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uzun süredir aranan firârilerin yakalanmasına yönelik yürüttüğü saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdikleri istihbârat ve fizikî takip çalışmaları neticesinde önemli bir operasyona imza attı.

16 Yılı Aşkın Hapis Cezası Bulunuyordu

Güvenlik güçlerinin takibe aldığı F.Ö. isimli şahsın, adlî mercilerce kesinleşmiş yüklü bir hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Yapılan incelemelerde şahsın kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve cumhurbaşkanına hakaret suçlarından toplamda 16 yıl 9 ay 27 gün hapis cezasına mahkum olduğu belirlendi. Ekipler, firârinin saklandığı adresi saptayarak operasyon için düğmeye bastı.

İşlemlerinin Ardından Cezaevine Gönderildi

İlkadım ilçesinde belirlenen adrese düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan F.Ö., adliyeye sevk edilmesinin ardından cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, aranan şahıslara yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.