Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adana trafiğinde dehşet anları: Kamyonetteki tartışma pompalı tüfekle kavgaya dönüştü

Adana trafiğinde dehşet anları: Kamyonetteki tartışma pompalı tüfekle kavgaya dönüştü

Adana’nın en işlek noktalarından biri olan Seyhan ilçesi Fuzuli Caddesi üzerindeki eski müze kavşağında, öğle saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Yol kenarına park eden bir kamyonetin içinde bulunan şahıslar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Seyhan ilçesinde yol kenarına çekilen bir araçta başlayan sözlü atışma, silahların çekilmesiyle yerini büyük bir arbedeye bıraktı.

Adana’nın en işlek noktalarından biri olan Seyhan ilçesi Fuzuli Caddesi üzerindeki eski müze kavşağında, öğle saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Yol kenarına park eden bir kamyonetin içinde bulunan şahıslar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede gerilimin tırmandığı olayda, araç içindeki taraflar kavgaya tutuştu.

Trafik akışının devam ettiği sırada yaşanan kavgada, bir şahsın diğerini zorla araçtan indirmeye çalışmasıyla tansiyon iyice yükseldi. Boğuşma sırasında yere düşen taraflardan birinin elinde pompalı tüfek görülmesi, çevredeki vatandaşlar arasında büyük bir korku ve paniğe yol açtı.

Vatandaşlar müdahale etti

Silahlı kavgayı fark eden çevre sakinleri ve yoldan geçen duyarlı vatandaşlar, durumu yatıştırmak için taraflara müdahale etmeye çalıştı. Olayın şokuyla bölgede kısa süreli bir kargaşa yaşanırken, tüfeğin ortaya çıkmasıyla birlikte çevredeki insanlar güvenli bölgelere uzaklaşmaya çalıştı. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, tarafların birbirini tanıdığı ve aralarında husumet bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyor.