Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adana'da boşanma krizi kanlı sona erdi: eşini uykusunda öldürdü

Adana'da boşanma krizi kanlı sona erdi: eşini uykusunda öldürdü

Adana'da boşanma aşamasındaki kadın, eşi tarafından uykusunda tabancayla vurularak öldürüldü. Zanlı 30 dakika içinde yakalandı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, 40 yaşındaki Hatice Mine Kocamaz, eşinden boşanmak istediğini açıklaması üzerine trajik bir cinayet olayı gerçekleşti. Gece saat 01.00 sularında, eşi H.K. tarafından uykusunda başından tabancayla vurularak hayatına son verildi.

İddialara göre, boşanma kararı alan Hatice Mine Kocamaz, eşi tarafından bu duruma itirazla karşılaştı. Tüm uyarılara rağmen kararından vazgeçmeyince H.K. korkunç bir eyleme kalkıştı. Kocamaz uyurken, H.K., yüzünü yastıkla kapatarak tabancayla başına ateş etti.

Olayın şoku, silah sesinin mahallede yankılanmasıyla halkı uyardı. Mahalle sakinleri hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kocamaz'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, cinayetle ilgili detayları ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürdü ve cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olaydan sonra kaçan H.K., İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından dikkate alındı. Ekipler, bölgedeki ve çevredeki güvenlik kameralarını titizlikle inceledi. Bu inceleme sonucunda zanlının kaçış güzergahı belirlendi. Yapılan teknik ve fiziki takiplerle, H.K. cinayetten yaklaşık 30 dakika içinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, emniyete götürülerek işlemlere başlanıldı.

ADANA'DA BOŞANMAK İSTEYEN 40 YAŞINDAKİ KADIN, EŞİ TARAFINDAN UYKUSUNDA BAŞINA TABANCAYLA ATEŞ...

ADANA'DA BOŞANMAK İSTEYEN 40 YAŞINDAKİ KADIN, EŞİ TARAFINDAN UYKUSUNDA BAŞINA TABANCAYLA ATEŞ EDİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ. OLAYIN ARDINDAN KAÇAN ZANLI, CİNAYET DEDEKTİFLERİNİN ÇALIŞMASIYLA 30 DAKİKA İÇİNDE YAKALANDI.

ADANA'DA BOŞANMAK İSTEYEN 40 YAŞINDAKİ KADIN, EŞİ TARAFINDAN UYKUSUNDA BAŞINA TABANCAYLA ATEŞ...