Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde sabah saatlerinde acı bir olay yaşandı. Otomobil kilit tamiri üzerine faaliyet gösteren bir iş yerine sabah saatlerinde gelen çalışanlar, kapalı olan kepengi açarak içeri girdi. İçeri giren personel, dükkan sahibi 27 yaşındaki Ömer Can Ç.’yi yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. İçeride park halinde duran otomobilin içine bakan çalışanlar, 25 yaşındaki Rabia Sultan M.’nin de araç içerisinde tepkisiz durduğunu fark etti.
Sağlık Ekipleri Acı Haberi Verdi
Durumun hızla yetkililere bildirilmesi üzerine adrese kısa sürede 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, Ömer Can Ç. ve Rabia Sultan M.’nin yaşamını yitirdiği kesinleşti. Polis ekipleri iş yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak detaylı bir inceleme başlattı.
İlk Şüphe: Egzoz Gazı Zehirlenmesi
Olay yerinde incelemelerini sürdüren uzman ekipler, hayatını kaybeden her iki kişinin de bedeninde herhangi bir kesici, delici veya darp izine rastlamadı. Kapalı alanda çalışan bir aracın varlığı ve mevcut bulgular doğrultusunda, ölüm nedeninin egzoz gazından kaynaklanan karbonmonoksit zehirlenmesi olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Genç yaşta yaşamını yitiren iki kişinin kesin ölüm sebebi, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’nda yapılacak detaylı otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak. Emniyet güçlerinin olayla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor.