Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adana'da sulama kanalına devrilen otomobilde anne ve oğlu hayatını kaybetti

Adana'da sulama kanalına devrilen otomobilde anne ve oğlu hayatını kaybetti

Adana'da bir sulama kanalına devrilen otomobildeki anne ve oğlu, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, bir sulama kanalına devrilen otomobildeki anne ve oğlu hayatını kaybetti. Kaza, sabah saatlerinde Abdioğlu Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle otomobil sulama kanalına düştü.

Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine hemen sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Araç içinde boğulma tehlikesi geçiren ani bilinci kapanan ve kalbi duran anne Makbule T. ile 12 yaşındaki oğlu Mehmet T., itfaiye ekiplerince kıyıya çıkarıldı.

Kalp masajı ve acil müdahale için sağlık ekipleri harekete geçti. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen anne ve oğlu hastaneye ulaşmadan kurtarılamadı. Kalp masajı anları ise saniye saniye görüntülendi, bu sırada ekipler büyük bir çaba sarf etti.

Olay sonucunda hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazeleri, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Sulama kanalına devrilen otomobildeki anne ve oğlu hayatını kaybetti

Sulama kanalına devrilen otomobildeki anne ve oğlu hayatını kaybetti