Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 59 şahıs yakalandı. Bu kişilerden 14'ü, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, il merkezindeki operasyonlar sırasında, 4'ü hırsızlık suçundan olmak üzere toplam 59 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan bu şahıslardan 14’ü, Adıyaman Adliyesi'nde çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Adıyaman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından da yürütülen çalışmalarda, toplam 23 şahıs hakkında işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 3'ü, uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı.
Uyuşturucu operasyonlarında ise, 2 bin 869 adet sentetik ecza hap ve 144,32 gram çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak, kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

ADIYAMAN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 59 ŞAHIS YAKALANDI. BU ŞAHISLARDAN 14’Ü SEVK EDİLDİKLERİ ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANDI.