Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adıyaman'da çukura düşen araçlar lastiklerinin patlamasıyla zor anlar yaşadı

Adıyaman'da çukura düşen araçlar lastiklerinin patlamasıyla zor anlar yaşadı

Adıyaman'da tam kapatılmayan çukura giren 4 aracın lastikleri patlayarak sürücüler zor anlar yaşattı, güvenlik önlemleri alındı.

Adıyaman'da, tam kapatılmayan bir çukur, sürücüleri zor durumda bıraktı. Merkez İndere TOKİ Yolu üzerinde meydana gelen olayda, farklı saatlerde çukura düşen 4 araçnın lastikleri patladı.

Sürücüler, lastiklerin patlaması sonucu çukurun bulunduğu yerde zor anlar yaşadı. Olayın ardından polis ekipleri hemen bölgeye sevk edildi ve incelemelerde bulunarak durumu değerlendirdi.

Güvenlik önlemleri alındı:

Polis ekipleri, lastiklerin patladığı çukurun değerlendirilmesi için belediye ekiplerine bilgi vererek gerekli önlemleri aldı. Çukura düşen araçların sürücüleri, yaşadıkları bu talihsiz durumdan dolayı mutlaka bir an önce önlem alınması gerektiğini vurguladı.

Yaşanan olayın etkileri:

Bu tür kazaların önüne geçmek için yetkililerin daha dikkatli olması gerektiğini belirten sürücüler, yolların bakımının ihmal edilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Adıyaman'da sıkça rastlanan benzer olayların, yol güvenliğini tehdit eder nitelikte olduğu ifade edildi.

ADIYAMAN’DA, TAM KAPATILMAYAN ÇUKURA GİREN 4 ARACIN LASTİKLERİ PATLADI.

ADIYAMAN’DA, TAM KAPATILMAYAN ÇUKURA GİREN 4 ARACIN LASTİKLERİ PATLADI.