Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adıyaman'da kardeşler arasındaki tartışma kavgaya dönüştü

Adıyaman'da kardeşler arasındaki tartışma kavgaya dönüştü

Adıyaman'da abi-kardeş arasında çıkan tartışma, birinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman’da bir işletmede yaşanan abi-kardeş tartışması, kanlı bir kavgaya dönüştü. Olay, Sıratut Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Halil İbrahim K. ile Muhammed Sait K. arasında belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın ardından ikili arasında başlayan kargaşa, kısa sürede fiziksel bir çatışmaya dönüştü.

Bu esnada Halil İbrahim K., cam parçalarıyla yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Halil İbrahim K., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sırasından kaçan Muhammed Sait K.’nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Konuyla ilgili soruşturma açılırken, olayın detayları araştırılıyor.

ADIYAMAN’DA BİR İŞLETMEDE ABİ-KARDEŞ ARASINDA ÇIKAN SÖZLÜ TARTIŞMANIN KAVGAYA DÖNÜŞMESİ SONUCU 1...

ADIYAMAN’DA BİR İŞLETMEDE ABİ-KARDEŞ ARASINDA ÇIKAN SÖZLÜ TARTIŞMANIN KAVGAYA DÖNÜŞMESİ SONUCU 1 KİŞİ YARALANDI.