Adıyaman’da meydana gelen motosiklet kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu iki kişi yaralandı.
Olay, İndere TOKİ yolu üzerinde gerçekleşti. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir motosiklet, seyir halinde iken aniden kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonrası motosikletin üzerindeki yolcular Metehan Y. ve Can Ö. yaralandı.
Yaralıların durumu iyi
Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından, yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Metehan Y. ve Can Ö.'nün sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı
Kazanın sebebine ilişkin detaylar araştırılırken, yetkililer olay yeri inceleme çalışmaları başlattı. Motosiklet kazaları, son yıllarda artış gösterirken, sürücülerin dikkatli olmaları gereken bir dönemdeyiz. Herkesin çeşitli önlemler alarak güvenli seyahat etmeleri gerektiği vurgulanıyor.

ADIYAMAN’DA, SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ MOTOSİKLETİN DEVRİLMESİ SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI.