Adıyaman’da ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangın, Adıyaman’ın Kayaönü ve Ahmet Hoca köyü kırsalında yer alan ormanlık alanda meydana geldi.
Olayın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, iş makinesi, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE bağlı TOMA, UMKE, jandarma ekipleri, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, alevlere karadan müdahale ederken, rüzgarın etkisiyle alevlerin yayılması sebebiyle havadan destek almak amacıyla helikopter gönderildi.
Olay yerinde bulunan Adıyaman Valisi Abdullah Küçük ve Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yangınla ilgili bilgi aldı. Yangının kontrol altında olduğunu belirten Vali Küçük ve Başkan Tutdere, söndürme çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

ADIYAMAN’DA, MEYDANA GELEN ORMAN YANGINA HEM HAVADAN HEM DE KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR.
