Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adıyaman'da park halindeki motosiklet çalındı

Adıyaman'da park halindeki motosiklet çalındı

Adıyaman'da park halindeki bir motosiklet, kimliği belirsiz kişilere ait olduğu belirtilen araç, çalındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman merkez İndere TOKİ'lerde, Nuri Özel'e ait olan 02 AEN 030 plakalı motosiklet, kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar tarafından çalındı.

Motosiklet sahibi durumu fark ettiğinde, polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, incelemelerde bulunarak çalınan motosikletin izini sürmeye başladı.

Polis ekipleri harekete geçti:

Olayı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için polisin çalışma başlattığı belirtiliyor. Olaya dair detaylar ve güvenlik kamerası görüntüleri üzerinde yapılan incelemeler, soruşturmanın seyrini etkileyebilir.

Soruşturma devam ediyor:

Adıyaman'da yaşanan bu hırsızlık olayı, sıklıkla karşılaşılan motosiklet hırsızlığı sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililerin kısa sürede bu duruma müdahale etmesi bekleniyor.

ADIYAMAN’DA, PARK HALİNDEKİ BİR MOTOSİKLET KİMLİĞİ BELİRSİZ ŞAHIS YADA ŞAHISLAR TARAFINDAN...

ADIYAMAN’DA, PARK HALİNDEKİ BİR MOTOSİKLET KİMLİĞİ BELİRSİZ ŞAHIS YADA ŞAHISLAR TARAFINDAN ÇALINDI.