Turgut Reis Mahallesi'nde iki aracın karıştığı kazada motosikletten savrulan bir kişi hastanelik oldu.
Adıyaman sokaklarında hareketli anlar yaşandı. Turgut Reis Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Zey Caddesi ile Fevzi Çakmak Caddesi'nin kesiştiği noktada, sürücülerinin Mehmet Dündar ve Serkan Taşkın olduğu öğrenilen otomobil ile motosiklet çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet üzerinde yolcu olarak bulunan Gökhan Altıngül yola savrularak yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.
Hastaneye sevk edildi
Ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Altıngül'ün tedavisine başlandığı öğrenildi. Kazanın ardından olay yerine gelen emniyet güçleri, bölgede güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı.
Soruşturma derinleştiriliyor
Kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri olayın oluş şeklini ve kusur durumunu belirlemek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, kavşak noktalarında sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.