Şehrin en işlek noktalarından birinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralanarak tedavi altına alındı.
Adıyaman şehir merkezinde akşam saatlerinde yaşanan trafik kazası, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Saat Kulesi Kavşağı’nda seyir halinde olan 02 AGN 120 plakalı motosiklet ile henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 02 AFM 531 plakalı otomobil çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle motosikletten savrulan sürücü Muhammed A., kazada yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Muhammed A.’nın sağlık durumuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Soruşturma süreci devam ediyor
Kazanın ardından bölgede trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlayan emniyet güçleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Otomobil sürücüsünün ifadesine başvurulurken, kazanın nasıl meydana geldiğine dair soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.