Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adıyaman'da yurtta kalan iki öğrencide gıda zehirlenmesi şüphesi

Adıyaman'da yurtta kalan iki öğrencide gıda zehirlenmesi şüphesi

Adıyaman'da yurtta kalan iki üniversite öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumları iyi.

Adıyaman’da yurtta kalan iki üniversite öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Durum nasıl gelişti?

Adıyaman Merkez Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Safvan Bin Muattal Yurdu’nda kalan iki kız öğrenci, yedikleri yemekten bir süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle fenalaştı. Durum üzerine olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

Sağlık durumu iyi

Olay yerine sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan iki öğrenci, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADIYAMAN’DA YURTA KALAN İKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE...

ADIYAMAN’DA YURTA KALAN İKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI.