Yeni Birlik Yerel Haberler Afyonkarahisar vali yardımcısı ihsan ayrancı silahla vurulmuş halde bulundu ve hayatını kaybetti

Afyonkarahisar vali yardımcısı ihsan ayrancı silahla vurulmuş halde bulundu ve hayatını kaybetti

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, silahla vurulmuş halde hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İhsan Ayrancı, silahla vurulmuş halde hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Vali Yardımcımız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın İhsan Ayrancı, bu akşam saatlerinde vefat etmiştir. Merhum Vali Yardımcımız Sayın İhsan Ayrancı’ya Allah’tan rahmet; başta kıymetli ailesi ve yakınları olmak üzere çalışma arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir" denildi.

Olayla ilgili soruşturma

Olayın ardından hemen bir soruşturma başlatıldı ve ilgili incelemeler sürüyor.

SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNAN AFYONKARAHİSAR VALİ YARDIMCISI VE İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ...

SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNAN AFYONKARAHİSAR VALİ YARDIMCISI VE İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ İHSAN AYRANCI HAYATINI KAYBETTİ.