Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Afyonkarahisar'da bayram mesaisi: Vali Aktaş'tan sürücülere kritik uyarı

Afyonkarahisar'da bayram mesaisi: Vali Aktaş'tan sürücülere kritik uyarı

Naci Aktaş, huzurlu bir tatil dönemi için tüm güvenlik önlemlerinin eksiksiz alındığını vurguladı. Afyonkarahisar Valiliği ve Belediye Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen bayramlaşma programı, kent protokolünü ve vatandaşları bir araya getirdi.

Afyonkarahisar'da düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde konuşan Vali Dr. Naci Aktaş, huzurlu bir tatil dönemi için tüm güvenlik önlemlerinin eksiksiz alındığını vurguladı.

Afyonkarahisar Valiliği ve Belediye Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen bayramlaşma programı, kent protokolünü ve vatandaşları bir araya getirdi. Vali Dr. Naci Aktaş, Belediye Başkanı Burcu Köksal, milletvekilleri, askeri ve mülki erkanın katılımıyla gerçekleşen törende, bayramın huzur ve güven içinde geçmesi için yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

Güvenlik ve trafik önlemleri üst seviyede

Törende söz alan Vali Aktaş, vatandaşların bayramı sorunsuz geçirebilmesi adına emniyet ve jandarma birimlerinin koordineli bir şekilde sahada olduğunu belirtti. Kent genelinde asayiş ve trafik tedbirlerinin en üst seviyeye çıkarıldığını ifade eden Aktaş, özellikle uzun bayram tatili nedeniyle yola çıkacak sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Vali Aktaş, tüm kurumların bayram boyunca görev başında olduğunu ve vatandaşların her an yanında olduklarını vurguladı.

Belediyeden sosyal belediyecilik vurgusu

Belediye Başkanı Burcu Köksal ise yaptığı konuşmada, sadece bayramlarda değil yılın her günü vatandaşın yanında olma gayretiyle çalıştıklarını dile getirdi. Köksal, "Kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir yönetim anlayışıyla hizmet üretiyoruz" diyerek, şehrin her kesimine dokunan bir çalışma disiplini içerisinde olduklarını belirtti.

Protokol ve vatandaşlar bayramlaştı

Konuşmaların ardından Vali Aktaş, Başkan Köksal, milletvekilleri Hasan Arslan ve İbrahim Yurduseven, İl Emniyet Müdürü Ali Birtan Erol ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Dr. Yalçın Tecimer, törene katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Program, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.