Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Afyonkarahisar'da jandarmanın operasyonu: 24 kişi yakalandı

Afyonkarahisar'da jandarmanın operasyonu: 24 kişi yakalandı

Afyonkarahisar'da jandarma, aranan şahıslara yönelik operasyonlar sonucunda 24 kişiyi yakalayarak adliyeye sevk etti.

Afyonkarahisar’da son bir haftada, jandarma ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirildi. Bu operasyon kapsamında, çeşitli suçlardan aranan toplam 24 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Jandarma'nın Hedefi Aranan Suçlular

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı yol kontrol ve devriye çalışmalarıyla özellikle aranan şahısları hedef aldı. Bu süreçte, yakalanan şahıslardan 12'sinin çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Aranan Kişiler Hakkında Bilgiler

Jandarma yetkilileri, yakalanan şahısların çeşitli suçlardan dolayı arandığını ve bu operasyonların, il genelinde asayişi sağlamak amacıyla sürdürüleceğini ifade etti. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bu tür operasyonlar, güvenlik önlemlerinin artırıldığı bir dönemi işaret ediyor.

AFYONKARAHİSAR'DA JANDARMA TARAFINDAN SON BİR HAFTADA ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK...

AFYONKARAHİSAR'DA JANDARMA TARAFINDAN SON BİR HAFTADA ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMADA 24 KİŞİ YAKALANDI.