Sinanpaşa ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, kontrolden çıkan tırın refüje devrilmesi sonucu büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.
Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç beldesi mevkisinde, sabah saatlerinde yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 33 AYR 540 plakalı eşya yüklü tır, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Savrulan dev araç, refüje çarparak yan yattı.
Sürücü kazayı yara almadan atlattı
Çevredeki diğer sürücülerin durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine, bölgeye kısa sürede jandarma ekipleri sevk edildi. Kazanın şiddetiyle tırın dorsesinde bulunan eşyalar yola saçılırken, sürücünün mucizevi bir şekilde kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.
Trafik akışı kontrollü sağlandı
Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı bir süre kontrollü olarak sürdürüldü. Yan yatan tırın kurtarılması ve yola dökülen eşyaların temizlenmesi için ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri, kazanın kesin çıkış nedenini belirlemek üzere olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.