Yeni Birlik Yerel Haberler Afyonkarahisar'da polis 1 milyon 45 bin 228 TL ceza kesti

Afyonkarahisar'da polis 1 milyon 45 bin 228 TL ceza kesti

Son bir hafta içinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen denetimlerde toplamda 1 milyon 45 bin 228 TL idari ceza uygulandı.

Afyonkarahisar’da polis ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve kontrollerde şahıs ve araçlara toplam 1 milyon 45 bin 228 TL idari para cezası uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahıslara yönelik çalışmaların yanı sıra şok uygulamalar, kız öğrenci yurtları çevresi, Hıdırlık Mesire Alanı, Erenler bölgesi ve il genelindeki uygulama ve kontroller gerçekleştirildi.

Denetimlerdeki sonuçlar

Çalışmalarda 7 bin 578 şahıs ve 1 bin 970 araç sorgulanırken, çeşitli ihlaller nedeniyle 30 şahsa 223 bin 762 TL, 31 araca ise 821 bin 466 TL idari para cezası uygulandı. Bıçak taşıdığı tespit edilen 7 şahsa da ayrıca 25 bin 935 TL idari yaptırım uygulandı.

Ele geçirilen silahlar ve uyuşturucu

Denetimlerde ayrıca 44 aranan şahıs yakalanırken, 6 tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 1 muşta, 36 fişek, 3 adet uyuşturucu madde emdirilmiş peçete, 1,5 gram uyuşturucu madde ve 7 bıçak ele geçirildi.

AFYONKARAHİSAR’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN SON BİR HAFTA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN UYGULAMA VE...

AFYONKARAHİSAR’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN SON BİR HAFTA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN UYGULAMA VE KONTROLLERDE ŞAHIS VE ARAÇLARA TOPLAM 1 MİLYON 45 BİN 228 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI.