Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler AK Parti çardak kadın kolları başkanı belgin tekeli yaşamını yitirdi

AK Parti çardak kadın kolları başkanı belgin tekeli yaşamını yitirdi

AK Parti Çardak İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Tekeli, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Denizli siyaset camiası ve Çardak ilçesi, AK Parti Çardak İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Tekeli’nin vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı. Tekeli’nin bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düştüğü öğrenildi.

Belgin Tekeli, sağlık sorunları nedeniyle tedavi görmekteydi ve onun vefatı, AK Parti teşkilatı ve ilçe halkında büyük bir üzüntüye neden oldu.

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tekeli’nin vefatını duyurarak taziye mesajı yayımladı. Mesajında, Tekeli’nin teşkilata sağladığı katkılara dikkat çekti ve ailesine, yakınlarına ve teşkilat mensuplarına başsağlığı dileklerini iletti.

Çevresinde çalışkanlığı ve teşkilat faaliyetlerindeki özverisi ile tanınan Belgin Tekeli’nin vefatı, partililer ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Tekeli’nin cenaze namazı, Çardak’ta düzenlenecek olup, ilçe mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

AK PARTİ ÇARDAK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI BELGİN TEKELİ’NİN VEFATI, DENİZLİ SİYASET CAMİASI VE...

AK PARTİ ÇARDAK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI BELGİN TEKELİ’NİN VEFATI, DENİZLİ SİYASET CAMİASI VE ÇARDAK’TA BÜYÜK ÜZÜNTÜYE NEDEN OLDU. TEKELİ’NİN BİR SÜREDİR MÜCADELE ETTİĞİ HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜĞÜ ÖĞRENİLDİ.