Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Aksaray’da komşu çatışmasında 30 yaşındaki kadın silahla ağır yaralandı

Aksaray’da komşu çatışmasında 30 yaşındaki kadın silahla ağır yaralandı

Aksaray’ın Eskil ilçesindeki bir kavgada başından vurulan genç kadın hastaneye kaldırıldı. Şüpheli gözaltına alındı.

Aksaray’ın Eskil ilçesinde, husumetli komşular arasında meydana gelen kavgada, 30 yaşındaki Merve E. başından vurularak ağır yaralandı. Olay, Kaputaş Yaylası’nda yaşandı ve taraflar arasında Bayram E. ile 19 yaşındaki Mehmet Ç. arasında tartışma çıkmasının ardından kavgaya dönüştü.

Mehmet Ç., ruhsatsız tabancasıyla havaya ateş açtı ve bu esnada Merve E.’nin başına isabet eden bir kurşunla ağır yaralanmasına sebep oldu. Kendisinin eşi ve çocuklarının yanında vurulan Merve E. için sağlık ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, Merve E.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Yaralı kadının sağlık durumunun ciddi olduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Olayın şüphelisi Mehmet Ç. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.

AKSARAY'IN ESKİL İLÇESİNDE İKİ KOMŞU ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. AÇILAN ATEŞ...

AKSARAY'IN ESKİL İLÇESİNDE İKİ KOMŞU ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. AÇILAN ATEŞ SONUCU BAŞINDAN VURULAN 30 YAŞINDAKİ KADIN AĞIR YARALANIRKEN, ŞÜPHELİ JANDARMA EKİPLERİNCE GÖZALTINA ALINDI.

AKSARAY'IN ESKİL İLÇESİNDE İKİ KOMŞU ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. AÇILAN ATEŞ...