Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Aksaray'da komşular arasındaki tartışma silahlı kavgaya döndü: Genç kadın ağır yaralandı

Aksaray'da komşular arasındaki tartışma silahlı kavgaya döndü: Genç kadın ağır yaralandı

Aksaray'da komşular arasındaki tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu 30 yaşındaki kadın başından vuruldu.

Aksaray'ın Eskil ilçesinde, komşular arasında yaşanan anlaşmazlık silahlı bir çatışmaya dönüştü. Olayda başından vurulan 30 yaşındaki Merve E., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Eskil ilçesine bağlı Kaputaş Yaylası'nda iki komşu, Bayram E. ile 19 yaşındaki Mehmet Ç. arasında çıkan tartışma sonrasında meydana geldi. Anlaşmazlık büyüyerek kavgaya dönüşürken, Mehmet Ç. ruhsatsız bir tabanca ile ateş açtı. Yaralı kadın, olay anında eşi ve çocuklarının yanında bulunuyordu.

İhbarın hemen ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Merve E., ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk müdahaleler sonrası sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Şüpheli Mehmet Ç., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş kapsamlı bir tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

Aksaray'da komşu tartışmasında genç kadın başından vuruldu

Aksaray'da komşu tartışmasında genç kadın başından vuruldu