Antalya'nın Aksu ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 2 kilo 750 gram kokain ile birlikte bir adet hassas terazi ele geçirildi. Olay, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda yürütülen çalışmaların sonucunda gerçekleşti.
Jandarma, uyuşturucu madde ticareti yaptığı düşünülen şüphelileri takibe aldı. Takip edilen 4 şüphelinin bulunduğu araçta gerçekleştirilen aramada, uyuşturucu madde ve teraziye ulaşıldı. Yakalanan şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bu operasyon, Antalya'daki uyuşturucu ile mücadele çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor ve jandarma ekiplerinin kararlılıkla sürdüreceği çalışmalar arasında yer alıyor.

ANTALYA'NIN AKSU İLÇESİNDE BİR ARAÇTA 2 KİLO 750 GRAM KOKAİN İLE HASSAS TERAZİ ELE GEÇİRİLDİ, OLAYLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN 4 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI.