Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Alanya'da çocuk bir kediye şiddet uyguladı, sosyal medyada tepkiler büyüyor

Alanya'da çocuk bir kediye şiddet uyguladı, sosyal medyada tepkiler büyüyor

Alanya'da bir çocuğun sokakta bir kediye uyguladığı şiddet, güvenlik kamerasına yansıdı ve sosyal medyada büyük yankı buldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir çocuğun sokakta bir kediye uyguladığı şiddet, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Alanya'nın Kızlarpınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Yoldan geçen çocuk, apartman girişindeki kediyi önce eliyle tuttu, ardından sert bir şekilde sokağa fırlatıp yoluna devam etti.

O anlar, çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, çocuğun kediyi tutuşu ve yere doğru savurması açık bir şekilde görünürken, daha sonra bölgeden uzaklaştığı dikkat çekti. Bu görüntüler sosyal medyada paylaşıldığında, vatandaşlar tarafından büyük tepki topladı.

Hilmi Özdemir adlı bir vatandaş, "Sosyal medyadaki videoyu izledim. Olmaması gereken bir durum. Bundan sonraki süreçlerde daha duyarlı ve dikkatli olmamız gerekiyor. Bir hayvansever olarak onlara sahip çıkmamız gerekiyor" şeklinde sözlerini ifade etti.

HİLMİ ÖZDEMİR ADLI VATANDAŞ

HİLMİ ÖZDEMİR ADLI VATANDAŞ

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİNDE BİR ÇOCUĞUN SOKAKTA BİR KEDİYE UYGULADIĞI ŞİDDET GÜVENLİK KAMERASINA...