Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Alanya'daki otelin çatı katında yangın: misafirler güvenli bir şekilde tahliye edildi

Alanya'daki otelin çatı katında yangın: misafirler güvenli bir şekilde tahliye edildi

Alanya'da bir otelin çatı katında çıkan yangın sonucu misafirler tedbir amacıyla tahliye edildi. Yangında yaralanan olmadı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde, 3 yıldızlı bir otelin çatı katında meydana gelen yangın, gece saatlerinde paniğe neden oldu. Yangın sırasında otelde yaralanan ya da dumandan etkilenen hiçbir misafir bulunmadı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Tokuş Caddesi üzerinde gerçekleşti. Otelin çatı bölümünden yükselen duman ve alevler, otel görevlileri tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarın ardından, bölgeye Alanya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, polis, sağlık ekipleri ve AFAD personeli gönderildi.

Otel içerisindeki yerli ve yabancı turistler ile personel, itfaiye ve güvenlik ekiplerinin yönlendirmesi ile kısa sürede güvenli bir şekilde tahliye edildi. Yangın esnasında panik yaşanmaması için polis ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuz duruma karşı hazır durumda bekledi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, çatı katını saran alevlerle yaklaşık bir saat mücadele etti. Yangın kontrol altına alındıktan sonra, söndürme çalışmalarının ardından çevrede soğutma işlemleri yapıldı. Yangında maddi hasar meydana gelirken, dumandan etkilenen ya da yaralanan kimse olmadığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni üzerine itfaiye ve polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİNDE 3 YILDIZLI BİR OTELİN ÇATI KATINDA GECE SAATLERİNDE ÇIKAN YANGIN...

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİNDE 3 YILDIZLI BİR OTELİN ÇATI KATINDA GECE SAATLERİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU. OLAYDA YARALANAN YA DA DUMANDAN ETKİLENEN OLMAZKEN, OTELDE KONAKLAYAN MİSAFİRLER TEDBİR AMACIYLA TAHLİYE EDİLDİ.

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİNDE 3 YILDIZLI BİR OTELİN ÇATI KATINDA GECE SAATLERİNDE ÇIKAN YANGIN...