Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Alaplı'da çöplükte çıkan yangın, vatandaşları korkuttu

Alaplı'da çöplükte çıkan yangın, vatandaşları korkuttu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Mollabey yolu üzerindeki çöplükte çıkan yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, Mollabey yolu üzerinde vatandaşlar tarafından oluşturulan çöplük alanında çıkan yangın, çevre sakinlerinde paniğe yol açtı.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, çöplükte henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın meydana geldi. Alevleri gören vatandaşlar, durumu derhal yetkililere bildirerek yardım istedi.

İhbarın ardından, bölgeye Orman İşletme ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alındı ve alevlerin çevredeki otluk ve ormanlık alana sıçraması önlendi.

Yangın sonrasında, ekipler bir süre soğutma çalışmaları gerçekleştirdikten sonra yangını tamamen söndürdü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirilirken, yangının bir sigara izmaritinden çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak inceleme başlatıldığı belirtildi.

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE, MOLLABEY YOLU ÜZERİNDE VATANDAŞLAR TARAFINDAN...

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE, MOLLABEY YOLU ÜZERİNDE VATANDAŞLAR TARAFINDAN ATIKLARIN BIRAKILDIĞI ALANDA ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU.

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE, MOLLABEY YOLU ÜZERİNDE VATANDAŞLAR TARAFINDAN...