Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Alaplı'da yılan saldırısına uğrayan adam hastaneye kaldırıldı

Alaplı'da yılan saldırısına uğrayan adam hastaneye kaldırıldı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Kamil Kaçar, bahçesinde yılan tarafından ısırıldı ve hastaneye kaldırıldı.

MUHABİR: Mesut Oymak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde alışılmadık bir olay meydana geldi. Bahçesine inen Kamil Kaçar, bir yılanın saldırısına uğrayarak ayağından ısırıldı. Olay, Alaplı’nın İsafakılı Köyü Durabeyli Mahallesi’nde gerçekleşti.

Bahçede biberlerin üzerindeki otları temizlemek isteyen Kaçar, bir anda karşısında yılanı buldu. Yılanın sol ayağını ısırdığını belirten Kaçar, yaşadığı korkulu anları şu şekilde anlattı: “Bir anda ne olduğunu anlayamadım. Biberlerin üzerindeki dolanan otları alacaktım. O anda sol ayağıma yılan saldırdı ve ısırdı. Isırdığı halde bırakmıyordu. Ben de diğer ayağımla yılana tekme attım ve oradan hemen uzaklaştım. Isırdığı yer kanamaya başladı.”

Hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayan Kaçar, sağlık ekiplerinin yapılması gerekenler konusunda kendisine bilgi verdiğini aktardı. Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kamil Kaçar’ı Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yapılan kontrollerin ardından Kaçar’ın sağlık durumunun iyi olduğu fakat tedbir amaçlı bir gün süreyle gözetim altında tutulacağı ifade edildi.

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE BAHÇESİNE İNEN KAMİL KAÇAR, YILANIN SALDIRISINA...

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE BAHÇESİNE İNEN KAMİL KAÇAR, YILANIN SALDIRISINA UĞRAYARAK AYAĞINDAN ISIRILDI. KAÇAR, ISIRILDIĞI ANDA BÜYÜK PANİK YAŞARKEN, 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’Nİ ARAYARAK YARDIM İSTEDİ.

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE BAHÇESİNE İNEN KAMİL KAÇAR, YILANIN SALDIRISINA...