Yeni Birlik Yerel Haberler Alkol sonrası çıkan kavgada arkadaşını bıçakla yaralayan şüpheli yakalandı

Alkol sonrası çıkan kavgada arkadaşını bıçakla yaralayan şüpheli yakalandı

Eskişehir'de alkol alan iki arkadaş arasında çıkan tartışmada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı ve şüpheli kısa sürede yakalandı.

Eskişehir’de iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Olay, Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Porsuk Bulvarı Sahil Yolu Sokak’ta meydana geldi. İki arkadaş, S.S. ve M.D., birlikte alkol aldıktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine M.D., arkadaşı S.S.’yi bıçakla yaraladı ve olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı S.S.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Kaçan şüpheli M.D. ise polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Alkol aldıkları sırada çıkan tartışmada arkadaşını bıçakla ağır yaraladı

Alkol aldıkları sırada çıkan tartışmada arkadaşını bıçakla ağır yaraladı