Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Almatı havalimanında yangın paniği: Uçakta yolcu yoktu

Almatı havalimanında yangın paniği: Uçakta yolcu yoktu

Kazakistan'da teknik bakım sırasında bir uçakta çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda yaralanan olmadı.

Kazakistan'ın Almatı kentindeki uluslararası havalimanında FlyArystan havayolu şirketine ait bir uçakta teknik bakım çalışmaları sırasında yangın çıktı. Olay, havalimanında büyük panik yarattı.

Yangın nerede başladı?

Yangının, uçağın kuyruk bölümünde başladığı belirtildi. Havalimanı yetkilileri, olayla ilgili olarak yapılan açıklamalarda, yangının kontrol altına alınmasının ardından uçakta herhangi bir yolcunun bulunmadığını ve kimsenin yaralanmadığını bildirdi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi

Havalimanı itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olay sırasında etkili bir güvenlik önlemi alındığı açıklanırken, yangının nedeninin belirlenmesi amacıyla da inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Yetkililer, yangının uçuş operasyonlarını etkilemediğini ve havalimanındaki faaliyetlerin normal seyrinde sürdüğünü aktardı.

Kazakistan’ın Almatı kentindeki uluslararası havalimanında FlyArystan havayolu şirketine ait bir...

Kazakistan’ın Almatı kentindeki uluslararası havalimanında FlyArystan havayolu şirketine ait bir uçakta teknik bakım çalışmaları sırasında yangın çıktı.