Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ankara'da eşinin bıçakladığı kadın hayatını kaybetti

Ankara'da eşinin bıçakladığı kadın hayatını kaybetti

Ankara'da kocası tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti, zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Ankara’da kocası tarafından bıçakla saldırıya uğrayan kadın, hayatını kaybetti. Olayın ardından firari zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Olay, dün sabah Akyurt ilçesi Kızık Mahallesi’nde bulunan bir serada gerçekleşti. İddialara göre, piknik yapmaya giden D.S. ile eşi Z.S. (46) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, D.K. eşine bıçakla saldırdı ve olay sonrasında kaçarak kaçtı. Z.S.’den bir süre haber alamayan yakınları, gittiği sera evinde kadının cesedi ile karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Olay sonrası yapılan otopsi işlemlerinin ardından Z.S.’nin cenazesi, memleketi Akyurt’un Kozayağı köyünde aile bireyleri tarafından alındı. Cenaze namazı, gözyaşları içerisinde kılındı. Öte yandan, çiftin iki kız çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Kaçan zanlı D.S. hakkında ise ruh sağlığının yerinde olmadığına dair iddialar ortaya atıldı. D.S.’nin, daha önce eşi Z.S.'yi defalarca darp ettiği ve bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararları alındığı öne sürüldü.

Olayla ilgili bilgi veren bir komşusu, "Komşularımız sabah bahçeye gitmişlerdi, bahçede çalışırken eşini bıçaklamış. Saldırganın psikolojik sorunları olduğu söyleniyordu. Eşi, birkaç kez uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Saldırgan işsizdi, çalışmaya da meyilli değildi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

OLAY YERİ

OLAY YERİ

CENAZE EVİ