Yeni Birlik Yerel Haberler Ankara'da park yeri tartışması nedeniyle lastikler patlatıldı

Ankara'da park yeri tartışması nedeniyle lastikler patlatıldı

Ankara'da park yeri nedeniyle başlayan tartışmada bir aracın lastikleri patlatıldı, şüpheli tutuklandı.

Ankara'da park yeri nedeniyle başlayan tartışma büyüyünce, bir vatandaşın aracının iki arka lastiği patlatıldı. Olayın ardından yürütülen çalışmada şüphelilerden biri yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda, bir vatandaşın aracıyla bulunduğu sokaktan ayrılmasını isteyen üç kişi ile arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, aracını bulunduğu yerden çıkarmayacağını belirten vatandaş, şahısların tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı. Tartışmanın ardından aracın iki arka lastiğinin patlatıldığı belirlendi.

Şüphelinin Yakalanması

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekiplerinin yaptığı çalışmada, olayın meydana geldiği adresin amacı dışında otopark olarak kullanıldığı da belirlendi. Yürütülen çalışmalar sonucunda kimliği tespit edilen şüphelilerden bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Park yeri tartışmasıyla başlayan olayın, tehdit ve araç lastiklerinin patlatılmasına kadar uzanması dikkat çekerken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Ankara’da park yeri tartışması sonucu bir aracın lastikleri patlatıldı... O anlar kamerada

Ankara’da park yeri tartışması sonucu bir aracın lastikleri patlatıldı... O anlar kamerada