Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen bir sünnet düğünü konvoyu, trafiği ciddi şekilde etkiledi. Ertuğrulgazi Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde gerçekleşen konvoy, yolu tamamen kapatarak araç trafiğini aksattı.
Konvoy sırasında diğer sürücülerin korna çalarak tepki vermesi, gerilimin artmasına yol açtı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerası, bu gergin anları görüntüledi. Yolun kapatılmasının getirdiği olumsuz sonuçlar nedeniyle sürücüler ile konvoydakiler arasında kısa süreli bir arbede ve kavga çıktığı iddia edildi.
Çevre sakinleri, bu tür sorumsuz davranışların trafik güvenliğini tehdit ettiğini ve mahalle huzurunu bozduğunu dile getirerek, yetkililerin konuya önem vermesi gerektiğini vurguladı.

Sincan’da sünnet konvoyu trafiği felç etti