Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan bir küspe yağ fabrikasında meydana gelen yangın, Serinyol Mahallesi'nde paniğe neden oldu. Yangın, ihbar üzerine hemen bölgeye sevk edilen ekipler tarafından kontrol altına alındı.
Yangının nedeni araştırılıyor:
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, hızlı müdahale sayesinde yangını kısa sürede söndürmeyi başardı. Yangın sırasında fabrikada kimse bulunmadığı için can kaybı ve yaralanma gibi olumsuz durumlar yaşanmadı. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Emniyet tedbirleri alındı:
Yangının ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Ekipler, olası bir yangın tehlikesine karşı detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Yangının sebebi belirlendiğinde, gerekli önlemlerin alınması planlanıyor.

ANTAKYA’NIN SERİNYOL MAHALLESİ’NDE BULUNAN KÜSPE YAĞ FABRİKASINDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE CAN KAYBI VE YARALANMA YAŞANMADAN KONTROL ALTINA ALINDI.