Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik devam eden ‘rüşvet’ ve ‘yolsuzluk’ soruşturmasında, Marmaris’te tatil yapan Gençlik Merkezi sorumlusunun gözaltına alınması dikkat çekti.
T.G. isimli şahıs, Muğla’nın Marmaris ilçesindeki bir otelde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltı sonrası Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen T.G.'nin, uzun bir süre teknik ve fiziki takibe alındığı belirtildi.
Gözaltı kararının ardından KOM ekipleri, sabah saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde arama gerçekleştirdi. Atatürk Parkı içerisindeki merkeze yapılan baskında, bilgisayarlar, güvenlik kamerası kayıtları, hard diskler ile çeşitli resmi belgelere el kondu. Ele geçirilen dijital materyal ve kayıtların incelenmesine başlandı.
Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan T.G., adliyeye sevk edildi. T.G.’nin, İçişleri Bakanlığı kararıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek’in tutuklanmasının ardından Antalya Gençlik Merkezi ile Genç Antalya Gönüllüleri Programı Birim Sorumlusu olarak görev yaptığı öğrenildi.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE YÖNELİK YÜRÜTÜLEN ‘RÜŞVET' VE ‘YOLSUZLUK' SORUŞTURMASI KAPSAMINDA, MARMARİS'TE TATİL YAPTIĞI OTELDE GÖZALTINA ALINAN BELEDİYENİN GENÇLİK MERKEZİ SORUMLUSU T.G., EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.