Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, bir otomobilde kilitli kalan çocuk, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. Olay, Konyaaltı Caddesi Varyant bölgesinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi.
Elde edilen bilgilere göre, Şefik G., ailesiyle birlikte Konyaaltı Sahiline vardı. Hava aniden bozulup yağmur yağmaya başlayınca, eve dönmek isteyen Şefik G., 1 yaşındaki oğlu Kirazı otomobilin içine bıraktı. Çocuğunu bırakıp yanı sıra getirdiği malzemeleri bagaja yerleştirmeye çalışan baba, araç anahtarını içeride unuttuğunu fark etti.
Kapıları açmaya çalışmasına rağmen başaramayan Şefik G., durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı kurtarma ekibi, ilk olarak aracın kapısını şerit yardımıyla açmayı denedi. Bu esnada, baba ve yakınları küçük çocuğu sakinleştirmek için elinden geleni yaptı.
Sonrasında itfaiye ekipleri, yaylı cam kırıcı ve cam testeresi ile aracın arka camını keserek Kiraz'ı kurtardı. Küçük çocuk, babasına sağ salim teslim edilirken, baba oğluna sıkı bir sarılma gerçekleştirdi. Kapalı camlar nedeniyle bir hayli bunalmış ve terlemiş görünen küçük çocuk, itfaiye aracında sunulan su yardımıyla serinletildi.

ANTALYA’DA ARAÇ İÇERİSİNDE KİLİTLİ KALAN ÇOCUK İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN CAM KESİCİ TESTERE YARDIMIYLA MAHSUR KALDIĞI ARAÇ İÇERİSİNDE KURTARILDI.
