Antalya'nın Akseki ilçesinde, Menteşbey ve Sarıhaliller Mahalleleri arasında bulunan ormanlık alanda yangının kontrol altına alınması için yoğun çalışmalar sürdürülüyor.
Yangınla mücadele kapsamında, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 9 yangın söndürme helikopteri, 3 yangın söndürme uçağı, 45 arazöz, 21 su ikmal aracı ve 12 ilk müdahale aracı ile birlikte 4 iş makinesi ve çok sayıda orman işçisi, karadan ve havadan koordineli bir şekilde yangına müdahale ediyor.
Yetkililer, yangının kontrol altına alınabilmesi için tüm olanakların seferber edildiğini belirtti. Yangın söndürme faaliyetlerinin etkili bir şekilde devam ettiği ifade edilirken, bölgedeki durumun yakından takip edildiği bildirildi.

Antalya'da ormanlık alanda yangını söndürme çalışmaları sürüyor