Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Arif Ahmet Denizolgun'un doktoruna yalan tanıklık suçlamasıyla gözaltı

Arif Ahmet Denizolgun'un doktoruna yalan tanıklık suçlamasıyla gözaltı

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un ölümüyle ilgili doktoru, 'yalan tanıklık' suçlamasıyla gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un ölümü üzerine sürdürülen soruşturma genişliyor. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Denizolgun’un doktoru N.D.’yi gözaltına aldı ve ona, yalan tanıklık suçlamasında bulundu. N.D., daha önce tanık sıfatıyla ifade veren biridir. Gözaltına alınan doktor, emniyetteki işlemlerinin ardından yarın Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Bürosuna sevk edilecek.

Soruşturmada yeni gelişmeler

Eski bakanın ölümünün ardından başlatılan bu soruşturma, 2016 yılında gerçekleşen şüpheli ölüm olayı üzerine yoğunlaşıyor. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, araştırmalara derinlik kazandırmak amacıyla, Karacaahmet Mezarlığı’ndaki fethi kabir işlemini 19 Ağustos tarihinde gerçekleştirmişti. Bu süreçte, yapılan incelemelerin önemli detayları merakla bekleniyor.

Soruşturmanın ilerleyişi

Denizolgun’un ölümüyle ilgili devam eden soruşturmada, yetkililer N.D.'nin yalan tanıklık yapıp yapmadığına dair her türlü delili toplamakta kararlı. Uzmanlardan oluşan bir ekip, olayın tüm yönlerini araştırarak, konuyla ilgili yeni bilgilerin gün yüzüne çıkmasını sağlamak için titizlikle çalışıyor.

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un doktoru gözaltına alındı

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un doktoru gözaltına alındı