Arnavutköy’de, "Uçurum Parkı" olarak bilinen alanda, yaşları 18’den küçük olduğu belirtilen çocuklar arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.
Öncelikle bir grup çocuk arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kargaşa sırasında gruptaki çocuklar, tek başına kalan bir arkadaşlarına topluca saldırarak tekme ve yumruklarla vurdu. Çocukların birbirlerine ağır küfürler ettiğine dair görüntüler de kaydedildi.
Akran zorbalığına maruz kalan çocuğun annesinin ihbarı üzerine, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Olay sonrası yapılan incelemelerde, kavga eden çocukların kimlikleri belirlendi ve yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, söz konusu çocuklar hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

ARNAVUTKÖY'TA "UÇURUM PARKI" OLARAK BİLİNEN ALANDA YAŞLARI 18’DEN KÜÇÜK OLDUĞU BELİRTİLEN ÇOCUKLAR ARASINDA ÇIKAN KAVGA CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI