Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Artvin'deki ATV kazaları peş peşe: iki can kaybı

Artvin'deki ATV kazaları peş peşe: iki can kaybı

Artvin'in Şavşat ilçesinde meydana gelen iki ayrı ATV kazasında toplamda iki kişi hayatını kaybetti. Kazaların nedeni araştırılıyor.

Artvin’in Şavşat ilçesinde kaydedilen talihsiz olaylar, ATV kazalarının ne denli ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. İlk kaza, Ciritdüzü köyü yolunda meydana geldi. 62 yaşındaki Sedat Özkan, kontrolünü kaybettiği ATV ile şarampole yuvarlandı. Özkan’ı arayan yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kayıp ihbarında bulunarak yardım talep etti.

Olay yerine intikal eden jandarma, sağlık ve ŞAKUT Arama Kurtarma ekipleri, hemen arama çalışmalarına başladı. Ekiplerin sürdürdüğü çalışmalar sonucunda, ATV’nin bulunduğu yer tespit edildi ve Özkan’ın cesedi olay yerinden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

İkinci kaza sabah saatlerinde gerçekleşti:

Aynı gün içinde ilçeye bağlı Erikli köyü tarafında bir başka ATV kazası yaşandı. Bu kazada 76 yaşındaki Şemsettin Ongül hayatını kaybetti. İki ayrı kazanın aynı gün içinde gerçekleşmesi, bölgede ATV kullanımıyla ilgili güvenlik önlemleri ve dikkat gerekliliğini akıllara getiriyor. Kazaların sebepleri üzerinde sürdürülen incelemeler ise devam ediyor.

ARTVİN’İN ŞAVŞAT İLÇESİNDE ATV’NİN KONTROLDEN ÇIKARAK ŞARAMPOLE YUVARLANMASI SONUCU SÜRÜCÜ SEDAT...

ARTVİN’İN ŞAVŞAT İLÇESİNDE ATV’NİN KONTROLDEN ÇIKARAK ŞARAMPOLE YUVARLANMASI SONUCU SÜRÜCÜ SEDAT ÖZKAN (62) HAYATINI KAYBETTİ. İLÇEDE AYNI GÜN MEYDANA GELEN İKİ AYRI ATV KAZASINDA 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ.