Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Avcılar'da fırtına inşaat alanını yerle bir etti

Avcılar'da fırtına inşaat alanını yerle bir etti

İstanbul Avcılar'da meydana gelen fırtına, inşaat alanını tahrip etti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan fırtına, inşaat alanında büyük hasara yol açtı. Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan bir inşaat projesi, fırtınanın etkisiyle saniyeler içinde savaş alanına döndü.

Söz konusu fırtına sırasında, inşaatın çevresindeki demir korumalar yerle bir olurken, alanda çalışan işçiler de tehlike anlarını atlattı.

Güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntüler, fırtına anındaki yıkımın boyutlarını gözler önüne serdi. Fırtınanın başlama anından itibaren kısa süre içerisinde koruma duvarlarının uçtuğu görüldü. İşçilerin, o sırada yaşadığı panik ve kurtulma çabaları, şiddetli rüzgarın oluşturduğu tehdit ortamını gözler önüne serdi.

AVCILAR İLÇESİNDE DÜN ETKİLİ OLAN FIRTINADA BİR İNŞAAT ALANI ADETA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

AVCILAR İLÇESİNDE DÜN ETKİLİ OLAN FIRTINADA BİR İNŞAAT ALANI ADETA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ