Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Avşa Adası'nda evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Avşa Adası'nda evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Avşa Adası'nda çıkan ev yangını itfaiye tarafından kontrol altına alındı, maddi hasar meydana geldi ama can kaybı yaşanmadı.

MUHABİR: Umut Çelik

Balıkesir’in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası’nda bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında evde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre yangın, Avşa Adası Yiğitler Mahallesi'nde bulunan bir evde aniden patlak verdi. Alev ve dumanları gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler olay yerine kısa sürede ulaştı.

İtfaiye ekipleri, alevlere hızla müdahale ederek yangının çevre binalara sıçramasını önledi. Yapılan müdahale ile yangın tamamen söndürüldü. Olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı, yalnızca evde maddi hasar oluştuğu belirtildi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak yetkililer inceleme başlattı.

AVŞA ADASI'NDA EV YANGINI PANİĞE NEDEN OLDU

AVŞA ADASI'NDA EV YANGINI PANİĞE NEDEN OLDU

AVŞA ADASI'NDA EV YANGINI PANİĞE NEDEN OLDU