Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Aydın'da gözaltına alınmaya çalışılan şahsın kaçışı güvenlik kamerasında görüntülendi

Aydın'da gözaltına alınmaya çalışılan şahsın kaçışı güvenlik kamerasında görüntülendi

Söke'de yakalanmaya çalışılırken tek bilek kelepçesiyle kaçan H.A., polisin takibi sonucu yakalandı. Olay anı kamerada kaydedildi.

Aydın’ın Söke ilçesinde, hakkında yakalama kararı bulunan H.A.'nın gözaltına alınacağı sırada kaçışı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin sokakta hızla kaçtığı, polis ekiplerinin ise peşinden koştuğu gözlemleniyor.

Olayın detayları

Tan Sokak ile 809. Sokak kesişimindeki olayda, H.A.’nın bir apartmanda olduğu bilgisi üzerine bölgeye polis ve bekçiler yönlendirildi. Ekiplerin gelmesiyle, H.A. bulunduğu yerden kaçarak uzaklaştı. Polis ve bekçiler, şüphelinin peşine düştü. Kaçış sırasında, bekçi R.Y. bir garaj girişinde düşerek yaralandı. Ambulans ekipleri hemen olay yerine intikal etti ve yaralı bekçi, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kovalamaca ve yakalanma anı

Kovalamaca sırasında, H.A. izini kaybettirse de, polisin ısrarlı takibi neticesinde bir inşaatta saklanırken tekrar yakalandı. Olayın ardından, güvenlik kameralarındaki görüntülerde H.A.’nın kaçış anı ve polisin kovalamacasının detayları net bir şekilde görüldü. H.A., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Araması olan şahsın, gözaltına alınacağı sırada kaçışı kamerada

Araması olan şahsın, gözaltına alınacağı sırada kaçışı kamerada