Aydın'ın Yenipazar ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobilin duvara çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.
Kaza, Alhan Mahallesi’nde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenipazar’dan Dalama Mahallesi yönüne ilerleyen Ö.K. yönetimindeki 09 Y 5862 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarında bulunan duvara çarparak durabildi. Kazada araç içerisindeki sürücü Ö.K. ile yolcu konumunda bulunan Uğur Dülger yaralandı.
Ekipler seferber oldu
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Hastanede yaşamını yitirdi
Durumu ağır olan Uğur Dülger, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dülger’in acı haberi ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.