Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler AYSO Başkanı Gökhan Maraş'tan 19 Mayıs mesajı: Gençlik üretimin lokomotifidir

AYSO Başkanı Gökhan Maraş'tan 19 Mayıs mesajı: Gençlik üretimin lokomotifidir

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, Türkiye’nin kalkınma yolculuğunda gençlerin üstlendiği kritik misyona dikkat çekti.

Aydın sanayisinin genç beyinlerle büyüyeceğine vurgu yapan Başkan Maraş, 19 Mayıs'ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda bir üretim vizyonu olduğunu belirtti.

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, Türkiye’nin kalkınma yolculuğunda gençlerin üstlendiği kritik misyona dikkat çekti. Maraş, sanayi ve üretim dünyasının geleceğinin, vizyoner ve çalışkan bir genç nesille şekilleneceğinin altını çizdi.

Üretim vizyonu ve gençliğin rolü

Mesajında, 1919 yılında Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesinin bugün ekonomik bağımsızlık ve üretim azmiyle taçlandırılması gerektiğini ifade eden Maraş, gençlerin sadece bugünün değil, yarının da en büyük teminatı olduğunu vurguladı. AYSO Başkanı, sanayide katma değer üreten, teknolojiye uyum sağlayan ve ülkesine değer katan her gencin, Türkiye’nin aydınlık geleceği için birer umut ışığı olduğunu belirtti.

Cumhuriyetin emanetçisi gençler

Gökhan Maraş, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu büyük mirası, üretimin gücüyle daha ileriye taşımak temel hedefimizdir. Gençlerimizin azmi, sanayimizin inovasyonla buluştuğu noktada ülkemizi dünya liginde daha üst sıralara taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, bağımsızlığımızın simgesi olan 19 Mayıs’ı kutluyor, tüm gençlerimizi üretim saflarında görmekten duyduğumuz gururu paylaşıyorum."