İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bağcılar hepimizin evi

Bağcılar hepimizin evi

2017 yılının değerlendirmesini yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, birlik, beraberlik vurgusu yaptı; “750 bini aşan nüfusuyla Bağcılar hepimizin evi. Yaşlısından gencine bu evde yaşayan herkese hak ettiği en güzel hizmeti vermek zorundayız” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçede görev yapan muhtarların katıldığı toplantıda 2017 yılını değerlendirdi. 2017'de yapılan, başlanan ve planlanan hizmetleri anlatan Çağırıcı, “Siz muhtarlarımız bizim mahallelerdeki çözüm ortağımızsınız. Beraber kısa sürede hemşehrilerimizin sıkıntılarının üstesinden geliyoruz” dedi.

Yapılan çalışmalar anlatıldı
Hürriyet Mahallesi, Plevne Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemekli toplantıda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, başkan yardımcıları ve muhtarlar bir araya geldi. Muhtarlar ilçe sakinlerinin kendilerine ilettiği sıkıntı, şikayet, istek ve teşekkür içerikli notları Çağırıcı’ya aktardı. Yılın son toplantısında katılımcılar, 2017’nin değerlendirmesini de yaptı. Tek tek söz alan muhtarlar yapılan ve yapılması gereken çalışmaları anlattı.

Zorlukların üstesinden geliyoruz
Çağırıcı da yaptığı konuşmada “Demokrasinin temel taşı olan siz muhtarlarımız bizim mahallelerdeki çözüm ortağımızsınız. Mahallede oturan hemşehrilerimizin gözü kulağı oluyor onların her türlü sıkıntı ve sorunlarını bize iletiyorsunuz. Her zaman hizmet için birlikte omuz omuza verip bu zorlukların üstesinden geliyoruz. Geride bıraktığımız bu yıl içinde çok güzel işler yaptık. Önümüzdeki sene de hizmetlerimizin artarak devam edeceğini umuyorum. 750 bini aşan nüfusuyla Bağcılar hepimizin evi. Yaşlısından gencine bu evde yaşayan herkese hak ettiği en güzel hizmeti vermek zorundayız” dedi.