Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bariyerlere çarpan araçta 3 kişi yaralandı, biri çocuk

Bariyerlere çarpan araçta 3 kişi yaralandı, biri çocuk

Eskişehir-Ankara yolunda lastiği patlayan otomobil bariyerlere çarptı; 1'i çocuk, 3 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir’den Ankara istikametine doğru seyir halindeki bir otomobil, lastiğinin patlaması neticesinde kaza yaptı. Kaza, Eskişehir-Ankara kara yolu Sivrihisar ilçesine 10 kilometre kadar mesafede gerçekleşti. Sibel B. tarafından idare edilen 06 ENR 388 plakalı araç, sağ ön lastiğinin patlamasının ardında kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Kaza sonucunda sürücü Sibel B. ile araçta yolcu olarak bulunan iki kişi, M.A.B. ve 5 yaşındaki kız çocuğu H.S.K. yaralandı. Olay yerine hemen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde ilk müdahale sonrasında ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü.

Jandarma inceleme başlattı:

Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin bilgiler henüz netleşmedi ancak tedavi altına alındıkları öğrenildi. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve olayın nedenlerine dair bilgi topluyor.

Bu tür trafik kazalarının önlenebilmesi için sürücülerin araç bakımına dikkat etmeleri ve yolculuk öncesi lastiklerin durumunu kontrol etmeleri büyük önem taşıyor.

KAZA YAPAN ARAÇ VE OLAY YERİ

KAZA YAPAN ARAÇ VE OLAY YERİ