Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bartın'da kaybolan şahıs ormanda yaralı halde bulundu

Bartın'da kaybolan şahıs ormanda yaralı halde bulundu

Bartın’da kaybolan 50 yaşındaki H.B., 16 saat sonra ormanda yaralı olarak kurtarıldı. Sağlık durumu iyiye gidiyor.

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca Beldesi’nde kaybolan 50 yaşındaki H.B., yaklaşık 16 saat süren arama çalışmalarının ardından ormanda yaralı olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, H.B. akşam eve dönmeyince yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım talep etti. İhbar üzerine İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri, kaybolan kişiyi bulmak için bölgeye sevk edildi.

Kayıp şahsı bulmak amacıyla 20 personelden oluşan 5 Jandarma asayiş timi, 30 kişilik bir komando timi, 2 İz Takip köpeği, 4 personelli bir JASAT ekibi, 8 kişilik 3 istihbarat timi, 1 AFAD unsuru ve toplamda 69 kişilik bir ekip, köyde ve ormanlık alanda arama yaptı.

Yaklaşık 16 saat süren çabaların sonucunda H.B., köye yaklaşık 2 kilometre mesafedeki ormanlık alanda yaralı halde bulundu. Zorlu arazi koşullarında sedye ile ormandan çıkarılan şahıs, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan muayene ve tetkikler sonucunda H.B.'nin sol ayağı alt baldırında 10 cm genişliğinde yatay bir kesik tespit edildi. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. H.B.'nin yaralanmasının, karşılaştığı yabani bir hayvan ya da düşmesi sonucu meydana gelmiş olabileceği düşünülüyor.

BARTIN'DA KAYIP OLAN ŞAHIS, YAKLAŞIK 16 SAAT SONRA ORMANDA YARALI HALDE BULUNDU

BARTIN'DA KAYIP OLAN ŞAHIS, YAKLAŞIK 16 SAAT SONRA ORMANDA YARALI HALDE BULUNDU

BARTIN'DA KAYIP OLAN ŞAHIS, YAKLAŞIK 16 SAAT SONRA ORMANDA YARALI HALDE BULUNDU